ASSESSMENT OF THE QUALITY OF LIFE OF CHILDREN WITH AUTISM SPECTRUM DISORDER AND THEIR CAREGIVERS - Аряєв, Микола; Браткова, Любов (SWorldJournal, 2025)
Розлади аутистичного спектра, функціональна патологія шлунково-кишкового тракту, якість життя, коморбідність