ADMINISTRATIVE-LEGAL AND OTHER TYPES OF LIABILITY FOR INFRINGEMENTS IN THE CONSTRUCTION AREA - Тарасюк, Ю.В. (SWorldJournal, 2023)
самочинне будівництва; самобуд; незаконне будівництво; штраф за самочинне будівництво; адміністративно-правова відповідальність; законопроєкт №5877