THE PLACE OF CROSS-BORDER CLUSTERS IN THE CLASSIFICATION OF CLUSTER STRUCTURES - Мищишин, Ольга (SWorldJournal, 2020)
Створення єдиного методичного підходу до класифікації кластерних структур є актуальним та необхідним. Він сприятиме швидшому вивченню законів та закономірностей функціонування таких інтеграційних систем, як кластери, дослідженню їх внутрішньої будови, при