IMPROVEMENT OF INDEPENDENT WORK OF A STUDENT-PIANIST BY MEANS OF INFORMATION AND COMMUNICATION TECHNOLOGIES - Середня, Я.С.; Стотика, І.Г. (SWorldJournal, 2022)
У публікації висвітлюються особливості самостійної роботи учня-піаніста, розглядаються вимоги до постановки педагогам завдань для самостійного виконання, наведено приклади завдань для самостійної роботи учнів в умовах віддаленого навчання із застосуванням