FEATURES OF ACCELERATED CARRIAGE MOVEMENT IN THE LINEAR DRIVE SYSTEM OF VIBROCALIBRATION COMPLEX - Криворучко, Игорь (SWorldJournal, 2022)
Запропоновано режим рівноприскореного коливального руху як одного з можливих для виконання вібродіагностичних вимірювань. Графік зміни прискорення на проміжку рівному половині коливання складається з шести ділянок: синусоїдального розгону, сталого, косину